Actualitat

Horari restringit – Covid19

Servei de Restaurant / Bar-Cafeteria:

obert a partir de les 9 del matí i màxim fins les 16.30h els caps de setmana i festius,
entre setmana consulteu disponibilitat

(es recomana reservar amb antelació per facilitar les mesures anti-Covid)

Servei de Quiosc / Botiga:
obert de 9 a 10h cada dia i de 9 a 12h els caps de setmana i festius.

Sopar de revetlla de Santa Maria

El proper divendres 14 celebrem el sopar de revetlla de Santa Maria un any més tot i les condicions excepcionals amb les que estem convivint. És per això que enguany l’aforament serà més reduït i passarem de donar sopar a unes 160 persones per fer-ho a 100. Si voleu venir a sopar, no us espereu a l’últim moment o pot ser que no trobeu taula!

El sopar, com ja fa any, l’organitzem conjuntament amb els nostres amics del Bar Safari i serà elaborat pel càtering del Mallol, els quals ens serviran un menú compost per un primer, un segon, postres, cava i cafà acompanyats d’una selecció de vins de la DO Conca de Barbarà.

Abans, durant i després de la vetllada hi haurà música ambient i una barra disponible on demanar les begudes que més us vinguin de gust. Us esperem!

ENCETEM UN ESTIU DIFERENT

Seguim amb els canvis que ja us vam anunciar i us en diem de nous. Volem fer possible una bona temporada d’estiu per a tothom tot i la situació excepcional en què ens trobem, la qual ens fa reinventar-nos per garantir al màxim la seguretat de totes.

Horari: de 9h a 00h entre setmana i fins les 2:30h els caps de setmana. Sí, ja fem sopars… i a la terrassa també!

IMPORTANT! Agrairíem molt que, sempre que us sigui possible, reserveu taula amb un dia d’antelació. Així ens ajudareu a evitar aglomeracions. I sobretot! Si sou grups de més de 10 persones, us apuntarem en pre-reserva i us trucarem en unes horetes per dir-vos si tenim lloc o no… Tot això és per garantir al 100% la seguretat de totes i en tot moment, no ens podem relaxar!

Servei de quiosc i llibreria: de 9h a 13h i de 16h a 20h. Reservem l’horari de 9h a 10h per consultes i encàrregs relacionats amb aquest servei.

Recordeu que el servei de menjar per emportar durant el migdia i el vespre s’ha de fer amb antelació. Podeu fer la vostra comanda trucant al 654363997.

MOLTES GRÀCIES

COVID 19 – Ja hem obert les terrasses

PETITS GRANS CANVIS QUE ENS AJUDARAN A TOTS A FER-HO EL MILLOR POSSIBLE:

Horari: de 9h a 21h. Reservem l’horari de 9h a 10h per a vendes/encàrrecs relacionats amb el servei de quiosc i llibreria. De 10h a 12h servim els esmorzars i de 13h a 16h, els dinars.

Engeguem de nou el servei de menjar per emportar durant el migdia i el vespre. Aviseu-nos amb antelació a través del 654363997.

Agrairíem molt que, sempre que us sigui possible, reserveu taula. Així ens ajudareu a evitar aglomeracions.

Per les condicions meteorològiques, encara no servim sopars a la terrassa. Fa massa fred! MOLTES GRÀCIES