Què fem?

Al DPrades oferim cuina de proximitat i de temporada. Tenim una àmplia oferta de vermuts i de licors artesans i de proximitat. També comptem amb una cafetera Nespresso amb les seves receptes i un assortit ampli de tes i infusions biològiques. I el nostre celler: DOs de proximitat amb una selecció acurada de vins i caves que us sorprendran.

Els menjars

Amanides fresques i acolorides, pizzes artesanes i plats de brasa amb acompanyament es combinen amb tapes de formatges de la zona, torrades per tots els gustos i les millors patates, paraula! Els nostres ingredients són de quilòmetre zero i han estat cultivats per nosaltres en gran part. Si no, són els carnissers, forners, pagesos… del terme els nostres principals col·laboradors.

Els matins i les tardes

També som un local on degustar cafès Nespresso i les seves receptes així com un assortit de tes i infusions biològiques per desconnectar i trobar-nos amb nosaltres mateixos. Ah, i amb un bocí de pastís casolà o de coc fet per nosaltres, segur que encara entra millor

Els migdies

Els vermuts que oferim són únics i només repetibles amb nosaltres: de proximitat i del nostre territori: negres, blancs i de reserva; amargs, dolços o secs. Què, ens hi veiem? Perquè a més, les escopinyes, les olives o les patates xips els faran encara més agradables.

Els vespres

Segur que després de treballar o just quan cau el sol et ve de gust una cervesa ben fresca i amb personalitat. Nosaltres la tenim i a més, de proximitat. Els productors de la zona ens porten les seves millors creacions, des del Priorat i fins a la Conca de Barberà us encantaran. A més, també comptem amb la nostra proveïdora principal, la Damm, que ens porta, d’entre altres, la Complot IPA, cultivada amb llúpol dels camps de Prades.

El celler

La tradició vitivinícola no s’ha escapat de Prades, però sí que és cert que no tenim cap DO. Al nostre celler, però, podreu delectar-vos amb les denominacions d’origen de proximitat i d’uns vins que us sorprendran: blancs, negres, rosats i caves. I, és clar, fer una copeta al celler o un tast de vins, també és possible.