Qui som?

Ni un bar, ni un restaurant ni una botiga o un quiosc. A DPrades som tot això i molt més. DPrades, la gastroteca sitiada a la plaça Major de la capital de les Muntanyes de Prades som un negoci del segle XXI pensat per donar resposta als amants de les experiències culinàries, als intrèpids compradors i als romàntics enamorats de la calma, tranquil·litat i idil·lisme dels pobles de muntanya. I no, no renunciem a res.

A DPrades oferim productes de proximitat, de quilòmetre zero i cultivats, la majoria de casos, per nosaltres mateixos. Ens agrada que els clients entrin encuriosits i surtin més que satisfets, perquè vulguin tornar a visitar-nos. Des d’un àpat senzill i de qualitat fins a un vermut reconegut; que no tens gana ara mateix, cap problema: us oferim la possibilitat de comprar i d’endur-vos els millors productes del nostre entorn amb vosaltres. Perquè la immediatesa líquida d’aquests temps, també els tenim en compte.

I si us ve de gust una copa de vi, un tast al nostre celler o una tarda tranquil·la a la fresca amb una tapa i música en directe, segurament heu encertat l’indret que buscàveu. Perquè a DPrades busquem mantenir l’essència del poble, dels seus habitants i del seu dia a dia però sense prescindir del que significa viure al segle XXI i de les eines i oportunitats que ens brinda. Som o busquem ser el vostre punt de referència a la vila de Prades.